Strandpaviljoen de Zeebries

Genieten van het eerste lentezonnetje en van de gouden gloed hartje zomer, tot aan de bulderende najaarsstormen.  De Zeebries is niet zomaar een strandpaviljoen, maar een unieke strandbeleving! Turend over de zee en Dishoekse duinen is de Zeebries de plek voor heerlijk eten in een ontspannen sfeer.

Ook voor bruiloften, verjaardagen , bbq's en al het moois wat er te vieren valt, is dit uw paviljoen! Voor alle leuke momenten creëren wij de juiste tafel. Wij bieden een compleet aanbod met ouderwetse gastvrijheid. Je proeft altijd een relaxte sfeer, verleidelijk genoeg om ver na zonsondergang je strandspullen te pakken om naar huis te gaan.

Kom en geniet! 

Zeebries since 2007

Als veertien jarige jongen begon Nasir naast zijn studie als afwasser in de Zeebries. Hij groeide door tot barman en werd in 2016 mede vennoot. In dat jaar werd de Zeebries ook drastisch verbouwd waarbij zowel het restaurant als het terras groter werd. Het totaal aantal zitplaatsen groeide van 100 naar 180 stoelen.

Samen met zijn grote liefde Enola nam hij in januari 2018 het roer over, die ook op haar veertiende bij de Zeebries begon met afwassen en doorgroeide in de bediening. Samen met het team laten zij als jonge ondernemers een frisse bries waaien over het Dishoekse strand.